27.11.05

Leiderschapstraject

Wilt u meer diepgang geven aan uw leiderschap ? Met speels gemak sturing geven aan uw organisatie, afdeling of bedrijf ? Uw talenten beter benutten ?

Na een grondige analyse van uw huidige situatie en uw ontwikkelbehoeften, formuleert u heldere doelen op relationeel, emotioneel, spiritueel en praktisch niveau en maakt daarvoor een strategisch plan. U krijgt snel inzicht in complexe vraagstukken en brengt vanaf meerdere niveaus zaken in beweging.

Het leiderschapstraject bestaat uit zeven coachingsgesprekken, met telkens minimaal drie weken ertussen. Het effect op uw dagelijks werk merkt u wanneer u tussen de coachingsgesprekken door het geleerde in de praktijk brengt.
We beginnen het traject met uw bedrijf en uw eigen positie daarin. Voor welke uitdagingen staat uw bedrijf en wat heeft u nodig om op die uitdagingen te kunnen antwoorden ?
Vervolgens richten we ons op de medewerkers. Wat hebben zij nu en in de toekomst nodig om hun bijdrage te kunnen leveren ? U ontdekt hoe u uw communicatie met medewerkers verbetert en hoe u hen met meer gemak aanstuurt.
U leert om uw medewerkers op een natuurlijke manier die combinatie van steun, waardering, vertrouwen, controle en correctie te geven die zij nodig hebben.
Zo wordt u een leider die doelen op een natuurlijke manier bereikt en zijn medewerkers stimuleert om het beste uit zichzelf te halen.