6.7.06

Workshop tijdens Learning Lane



Tijdens de Learning Lane op donderdag 31 augustus 2006 geeft Caroline Franssen de workshop "Leiding geven aan je innerlijke chaos'. De learning Lane wordt georganiseerd door De Baak, NVO2 en de Ooa voor professionals op het gebied van coaching en training.Zij kunnen er kennismaken met vernieuwende metodieken.
De workshop 'Leiding geven aan je innerlijke chaos' wordt als volgt geintroduceerd: “Ieder mens is een vat vol tegenstrijdigheden. Je houdt van veiligheid en wil tegelijk avontuur, je bent beheerst en kan ook uit je dak gaan, je bent intelligent, maar kunt ook onbeschrijfelijk dom doen. Hoe geef je sturing aan al die verschillende onderdelen in jezelf ? Hoe ga je om met je eigen innerlijke chaos ? Je kunt orde aanbrengen door bepaalde delen van jezelf te zien als je identiteit en de rest af te keuren. Als je ongebruikelijk voelt of reageert, zeg je “toen was ik niet mezelf’. In deze workshop ervaar je dat je meer aspecten van jezelf kunt insluiten door leiding te geven aan verschillende (tegenstrijdige) delen van jezelf. Je ervaart een nieuwe manier om met die verschillende delen om te gaan. De methode die in deze workshop wordt gebruikt, is een synthese van systemisch opstellingen werk en Voice Dialogue / werken met delen. De methodiek is eenvoudig en zeer bruikbaar in allerhande trainingssituaties.
Speciaal hoogbegaafden, hoogsensitieven, beelddenkers en mensen met veel energie worden van harte uitgenodigd om hun talenten te verkennen.
Aanmelden voor de Learning Lane