17.8.06

Het Zaterdag Instituut, betaalbare trainingen voor werknemers


Deze week een gesprek gehad met de oprichters van het Zaterdaginstituut. Een nieuw cursuscentrum in Nieuwegein/Utrecht dat 'toptrainingen zonder franje' verzorgt die werknemers in hun eigen tijd doen en met hun eigen geld betalen. Dat spreekt me wel aan. Er zijn immers wel eens dingen die mensen willen leren, maar waarvan je werkgever niet meteen het belang zo inziet. En als je promotie wil maken of van baan wil wisselen, hang je dat liever niet meteen aan de grote klok. Door een cursus bij het Zaterdaginstituut te volgen, neem je zelf je verantwoordelijkheid voor je loopbaan. Mensen die hun functioneren op hun werk een extra impuls willen geven, kunnen er terecht voor betaalbare cursussen op het gebied van professionele en persoonlijke kwaliteiten.
Je kunt er terecht cursussen als 'beginnen met leiding geven', 'uitvoerbare beleidsplannen maken' en 'presenteren met effect'. Er zijn ook cursussen en workshops waarin je leert om een groter deel van je persoonlijkheid in te zetten op je werk. De workshops kosten 95 euro per dag en alles gebeurt op zaterdag.

Kortom, het is voor meer mensen toegankelijk geworden om zelf zorg te dragen voor effectiever functioneren op hun werk. Voor allerlei interessante cursussen kunt u terecht bij het Zaterdaginstituut